Nye elever, nye tanker

I august startet et nytt kull på Vika. Siden da har gangene på skolen blitt fylt med mange nye mennesker fra hele Oslo. Etter å ha gått på videregående i litt over en måned har 06’erne gjort seg opp egne erfaringer om den nye skolen de har begynt på.

Av Julie Andersen, Vivian Amina Valseth og Manuela Ørnhøi. FOTO: Alpha Selmer-Torgersen

Elever fra VG1 jobber på Skaperverkstedet. FOTO: Alpha Selmer-Torgersen.

Elevene hadde for det meste positive ting å si. Alicia (16) er en av de nye elevene på skolen. -Jeg synes Vika er en bra skole. Det er veldig positivt miljø, hvor lærerne lærer bort materialet på en gøyal og praktisk måte som er tilpasset aldersgruppen.  Det er også et godt samarbeid mellom lærere og elever, sier hun.

-Jeg synes Vika er en bra skole. Det er veldig positivt miljø, hvor lærerne lærer bort materialet på en gøyal og praktisk måte som er tilpasset aldersgruppen.

Alicia (16)

Allikevel hadde de et par ting de mente kunne vært bedre.  Alicia påpeker for eksempel at gymsalen er litt langt unna, noe som er litt kjipt ifølge henne. En elev som ønsker å være anonym, men som 5.etasje kjenner identiteten til, mener at det er vanskelig å komme seg inn i «gjengene», fordi de er ganske tydelige etablerte fra før.

Torgrim Talleraas, studieleder. FOTO: Alpha Selmer-Torgersen

Torgrim Talleraas som er studieleder ved skolen, sier at det har vært spennende å ta imot to kull i år. – Det er ikke alltid man kan si at antall elever på en skole nærmest dobler seg! Da er det også ekstra morsomt å snakke med elever og lærere om at de trives og føler seg godt tatt imot, sier han.

– Det er ikke alltid man kan si at antall elever på en skole nærmest dobler seg!

Torgrim Talleraas, studieleder på Vika videregående skole

Han mener også at det er morsomt å se at den lille nye skolen vår er blitt så populær, og at elevene som nå er her bidrar til det gode miljøet. – Nå gleder vi oss veldig til et spennende nytt år med mye læring og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s